Om oss

IMG_4667

Blåhammer Camping ble startet opp sommeren 1974 av Anne Grethe Vinje Gule og Alf Bjørn Gule som en tilleggsnæring til småbruket. De bygget opp 6 campinghytter og ett servicebygg. Mange gjester har vært innom plassen i løpet av disse årene. Mange har kommet igjen og funnet «sin plass».

Blåhammer er en familiebedrift hvor barn og barnebarn har deltatt. I 2007 tok eldstesønnen Stein Gunnar over. Sommeren 2012 tok Inga Lill og Alan over drifta på campinplassen. Inga Lill er oppvokst med camping og har hatt sommerjobb her fra ho var 13 år.  Inga Lill er utdannet sykepleier og jobber på Lundhaugen omsorgssenter i Bud. Allan jobber offshore på plattform. Vi ønsker å bevare det som er sjelen i plassen og det som gjør den unik. Har et ønske om å bygge 2 større hytter.

Beliggenhet: Blåhammer camping ligger ved rv 663, 38 km fra Molde og 2 km fra Bud. Campingplassen ligger 800 m fra riksveien, følg angitt skilting.

Avstander:
Bud: 2 km
Molde: 38 km
Atlanterhavsveien: 30 km
Kristiansund: 65 km
Åndalsnes: 84 km
Trollstigen: 95 km
Geiranger 130km
Ålesund: 106 km
Trondheim: 226 km
Oslo: 527 km

Reklame

4 kommentarer om “Om oss

  1. Hei!
    Det arrangeres konfirmasjon. Helsen 8-10. MSI 2020. Selskapet skal være på Bryggen i Bud. Det vil være tilreisende familie fra Oslo.
    Hva har dere av overnattingsmuligheter?

    Liker

  2. Var en tur innom dere fredags kvelden men da kom jeg 10 for sent til å leie hytte -Jeg kom fra Sogndal. Fant ingen anen plass heller som var ledig fant da ut at jeg kjører like godt til Østlandet Ble nesten 980 km den dagen gitt,. Men prøver meg igjen en anen gang når jeg kommer med en Orange mc

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s